Välkommen

I Ett Hus

fredag 26 augusti 2011

Klumpen i magen..

Hej!
Ja klumpen i min mage är nu borta. :)
Vi var på röntgen igår. Och höften har läkt som den ska och allt ser bra ut.
Vi ska iväg och röntga i september igen, och då ska vi troligtvis få ta av skenan på dagen. och då kommer vi även få reda på hur många månader vi ska ha den kvar på natten.
Men vilket dåligt bemötande vi fick igår. vi hade några frågor som vi ville ha svar på, men läkaren vi fick var inte den vi brukar ha. För det första så hade hon inte läst på om sjukdomstiden vad det gällde dottern. För det andra så verkade hon ha bråttom och ville verkligen inte svara på våra frågor. Hon satte sig på skrivbordet och inte på stolen, lixom i farten. Hon svarade konstigt på några frågor men tillslut sa hon bara som svar att allt ser bra ut.....! Jaha, men ok, ja då får vi väl bara åka hem igen då..? Men vi hade ju fler frågor att ta upp vad det gällde vissa konstigheter.. men det får vi väl ta men vår vanliga läkare i september.
Men då blir man lite besviken, tänk då om vi skulle göra något fel som hämmar hennes läkningsprosess, för att vi gör fel och inte fått reda på att vi gör fel.. men ok, det såg ju bra ut så vi gör nog inget fel heller... Men denna läkaren verkade inte alls intresserad av oss..

Men som sagt klumpen i magen är borta, för nu vet man att det ser bra ut..
Ha en bra dag alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar